понеделник, 25 май 2015 г.

back to the start

От толкова време се каня да си направя книжен блог, затова се възползвам от ентусиазма си, докато още го има.

Казвам се Кристияна и съм позната в интернет пространството като Чоки. Имам относително голяма блог история, но с времето желанието ми да пиша изчезна и реших, че спирам. И бях спряла доста успешно, но всичкият hype с книжните блогове в българското интернет пространство ме зарази и сега си давам нов опит.

От дълго време си го мисля, затова най-накрая ще опитам да се заема с книжни ревюта, защото обожавам да пиша такива. Главната причина да избягвам правенето на блог е, защото така или иначе пиша много ревюта за Goodreads на английски (за да споделям с максимално най-много хора) и за форуми (заради задушевната обстановка), но, dang it, ако ще да се повтарят, ще опитам да пиша и тук. Основната ми цел уж е ревюта на книги, но може и да се отклонявам от време на време, кой знае. Some of the tags you're all doing seem pretty fun.

Obviously, смесвам твърде много български и английски. И смятам, че английският е единственото нещо, в което наистина ме бива. Ирационално претенциозна съм, стане ли дума за книги, но същевременно съм безкрайно положително настроена към чиклит жанра. Не чета много поезия, но обожавам да я рецитирам. Мотая се много и си пилея времето - примерно, в момента би трябвало да пиша есе. Не си правя TBR купчинки, защото трудно ми се получава придържането към тях - хващам това, което чувствам, че трябва да прочета, дори и да не съм била на кеф за него допреди пет дни. А и времето ми за прочит на книга се простира между два дни и три месеца (личен рекорд, Гордост и предразсъдъци, януари-март тази година. И все пак ми хареса.)

So bear with me. (:

1 коментар:

  1. ТРЯБВА ДА СЕ ПРОЧЕТЕ:

    Казвам се Ясна Савич съм от Сърбия, искам да разпространявам добрата работа на великолепно колело, което е истинско и не забавя да помага на хората, името му е д-р Сахеед. Моята история започва по следния начин: През 2007 г. съпруг ме напусна и отидох да бъда с друга жена след 11 години брак, Той ме остави да страдам и аз търсех помощ навсякъде, за да го върна, в същото време търсех свое собствено дете, само за да направя не можах да намеря помощ навсякъде, през 2016 г. срещнах реклама онлайн за д-р Сахед за това как той помага на една жена да обедини семейството си и да я направи и богат, трябва спешно да се свържа с него и да го помоля за помощ , първата ми дума, която ми каза (аз ще се усмихна на лицето ти), бях щастлива, че получих бърз отговор от него, след магията му, която ми каза, че съпругът ми ще дойде при мен, молейки ме да го приема , аз никога не повярвах, но след 24 часа съпругът ми се обади в офиса ми, молейки ме по телефона, за да му простя, бях много щастлив и благодарен на д-р Сахед, никога не съм вярвал, че някога ще бъда отново със съпруга си, но днес сме заедно с помощта на д-р Сахед и преди 3 месеца имах и първото ми бебе с неговата помощ, обещах му, че ще споделя добрата му работа онлайн заради онези хора, които се нуждаят от помощ и заради тези, които са с грешни магии, видях много магии, но д-р Сахед е най-добрият, той има решение на всеки вид проблем, той има мощта да помогне на всеки човек, всичко, което ми каза, е да се уверя, че информирам света за него и затова правя всичко това, за да не позволя на света, че д-р Сахед е решение на всеки проблем, който имате, ако искам да му благодаря за мен или да искам да се свържа за помощ тук са неговия имейл: saheedtempleofsolution@gmail.com и Direct Call Nnumber: +27638836445 и неговия номер Whatsapp: +2349065101630. Свържете се с него и разрешете проблема си.

    ОтговорИзтриване